Bekeruitreiking “Schoolkegelen”

De Beversekegelclub nodigen tijdens het schooljaar steevast de scholen van Groot Beveren uit, om het tegen elkaar op te nemen in een onderlinge competitie. De klas die tijdens hun sportweek en op de woensdagvoormiddag het hoogste gemiddelde aantal omgegooide kegels had, wordt gehuldigd. Dit jaar ging de eerste plaats naar een klas van "De Zonnepit" uit Vrasene met 437  kegels gemiddeld per baan. De Lindelaan uit Beveren met 425 kegels werden tweede en de derde podiumplaats ging, met 420 kegels, naar De Oogappel eveneens uit Vrasene .
De winnaar kreeg van de Beverse kegelclub een Beker en diploma. De gemeente zorgde voor een Trofee. De kegelclub kan jaarlijks rekenen op samenwerking met de gemeente Beveren om dit schoolkegelen te promoten. Het valt wel op dat de Beversekegelclub met dit initiatief succes boekt bij de Beverse scholen.

Bekeruitreiking "Schoolkegelen 2017 - 2018"