Internationaal Kegeltornooi in Hoensbroek (NL).

De 8 Beverse spelers.

Gisteren zijn wij met 8 spelers van de Beversekegelclub , naar het Internationaal Kegeltornooi in Hoensbroek (NL) gaan deelnemen. Dit werd ingericht door de kegelclub :KSK Schwarz-Gelb 31 Aachen , deze club speeld zijn wedstrijden in dat lokaal.

Er werd gespeeld : Beverse 1 = Individueel door ;Walter Lijssens =723,Andre = 667 ,Leonard = 634 ,Jos = 224 (gestopt) , daarna Tandem : Andre/Walter = 470 , Leonard/Jos = 450

Beverse 2= Individueel door: Jona Van Esbroeck =652 , Aime = 520 , Rick = 502 , Jacqueline = 450 , daarna Tandem : Aime/Rick = 306 , en Jona/Jacqueline = 324

Wij hadden het geluk van met het busje van onze sponsor te kunnen rijden , zodat het allen samen nog een plezante dag is geworden. En wat onze uitslagen betreft = deelnemen is belangrijker dan winnen. Alhoewel wij ook gaarne winnen.