Zaterdag 10-01-2015.

Vandaag was er Interclubwedstrijd tussen Beverse 2 en Beverse 3 dit werd gespeeld in sporthal 't Zillebeek te Beveren.

Speelde voor Beverse 2: Dirk Mossu - Walter Lijssens - André de Roeck - Kevin De Buyser.
Speelde voor Beverse 3: Matthias Heyrman - Brent Cornelis - Karin De Bel - Leonard Van Overmeire.

Hier de uitslag van deze wedstrijd:

Walter - Matthias = 698 - 554
Kevin - Karin = 716 - 629
André - Leonard = 640 - 686
Dirk - Brent = 738 - 557

Beverse 2   -   Beverse 3
 2782              2426
  7                    1

De Interclub vandaag was er 1 van records die gebroken werden....De eerste partij begon Walter tegen Matthias en ik moet zeggen dat deze laatste een zeer goede wedstrijd speelde en een tijdje Walter kon volgen maar uiteindelijk toch moest afhaken en zo Walter het 1ste Beverse 2 punt binnen haalde. De 2 partij ging tussen Kevin en Karin en deze 2 speelden een zeer goede partij gingen lang samen op tot Karin de duimen moest leggen na een slechte worp...maar het mooie aan deze partij was dat zowel Kevin als Karin hun persoonlijk record gooiden met een mooie 716 voor Kevin en Karin die vlot de 600 voorbij ging...goed bezig! De 3de Partij was Leonard een zeer goede wedstrijd aan het spelen en dat zag men aan zijn mooi punt dat ook dicht tegen de 700 aanleunde..en zo het enige punt binnenhaalde voor zijn ploeg.André speelde een goede partij maar toch nog een beetje onder zijn niveau...komt wel goed.
beter....komt ook wel goed man!!

Foto van de deelnemers: