Beversekegelclub

De Beversekegelclub werd opgericht op 16 juni 2001 , in de "Kegelkluis" te Antwerpen , en dit na een jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Vlaamse Kegelsport Federatie.

Vanaf 1 Mei 2007 kegelen de Beverse spelers in een volledig nieuwe kegelhall "'t Zillebeek" Glazenleeuwstraat 134 A te 9120 Beveren.

Momenteel bezit onze club twee gediplomeerde BLOSO-INITIATORS waarvan er één Sportfunctionaris is. Onze club geeft onder de vleugels van de Beverse Sportdienst , tijdens de schoolvakanties sportkampen , en ook tijdens het schooljaar "Schoolkegelen" , dit is elke woensdag vanaf 9 uur tot 11.30 uur , aan 2 klassen van een school uit Groot-Beveren kegelinitiatie. Ook geven wij kegelinitiatie aan de Rusthuisbewoners van Melsele - Kallo - Zwijndrecht - Steendorp , hierbij zijn ook verschillende rolstoelgebruikers.

De Beversekegelclub is aangesloten bij ; * Vlaamse Kegelsport Federatie en bij * Koninklijke Belgische Kegelbond.

U kunt kennis maken met onze club , op onze trainingsavond , elke dinsdag vanaf 20.00 uur , ook via onze clubleden - website - blog - FB.